Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Stara Gwardia
Witaj!:)
Nawet niedrogie masz te firanki:tak:
Świeżynek
A cieszę się, że tak uważasz...
Chciałam stworzyć coś dla wszystkich.
Świeżynek
Dzięki za komplementy odnośnie firanek.

Już znalazłam na forum odpowiedzi na kilka problemów z szyciem. Mam wczesnośredniowieczną maszynę Łucznik 884, trochę problemów z nią, mimo, że świeżo po naprawie...
Chciałam nawet pytać doświadczonych forumowiczek o radę, ale jest masa materiałów w wątkach archiwalnych.
Fajnie, że jest takie forum, nie wiedziałam wcześniej o nim, a tyle się nawalczyłam z tą maszyną...
Fachowcy twierdzili, że nie ma potrzeby wymieniać jej na nowszą, bo ta jest jeszcze z epoki, kiedy takie rzeczy można było naprawić zamiast wyrzucać i kupować nowe, więc jestem jej wierna, ale przede mną zakup nowej. Mam jednak nadzieję, że znów w wątkach archiwalnych, jak je już doczytam, znajdę odpowiedź na pytanie jaką kupić. Niemniej jednak będę wdzięczna, jak ktoś mi pochwali swój model i napisze za co go chwali, bo to pomogłoby mi podjąć decyzję. W planach jest szycia dużo, ale chciałbym model niezbyt skomplikowany, żebym nie miała problemów z opanowaniem wszystkich funkcji. I taki, który nie zepsuje się po pół roku.
Nie wiem, czy nie powinnam wrzucić tematu do wątku o maszynach.... Na razie niezobowiązująco pytam tu.

Pogromca spamerów
ten Łucznik,to jedna z najlepszych maszyn :)
Świeżynek
Ha, dzięki...
Właśnie dzięki pomocy forum udało mi się go poskromić i przestał mi rwać nitkę...
Stara Gwardia
Witaj,
czy mamy zazdrościć Ci niku, bo określa on Twoją codzienność? :oczko:

Fajne firany.

Powodzenia w szyciu :)

Dzięki za życzenia powodzenia, czas może znajdę, ale czy cierpliwość? Zobaczymy...

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.