| Administrator
  |  | 
| No to klientka wygląda szalenie seksownie - dzięki Twojej pracy   Oj a ta błękitna sukieneczka także robi niesamowite wrażenie! Jest urocza, fajnie ze kobitki nadal dają szyć długie sukienki - mają tyle wdzięku i powabu  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| 
 Za to one tak pięknie szyć nie potrafią!    Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Śliczne  sukienki!!!Piękne!!!Czy pani w różowej sukience ma na imię Marlena???? | |
| Świeżynek
  |  | 
| Powiem Wam,że bardzo często szyłam długie sukienki.W załączniku sukienka studniówkowa ,którą będę długo pamiętać.Dziewczyna była zachwycona   W tej sukience wystarczy  ściągnąć czarną spódnicę i jest nowa kreacja. Taka śmieszna 2w1   Aniu,ale mnie rozbawiłaś   Dziękuję Wam dziewczyny  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O ja!!! Pięknie uszyte sukienki!!! Podziwiam Cię za wykonanie, bo jest perfekcyjne.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Niczego sobie szaleństwa rewelacja      ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Oby jak najwięcej tego typu szaleństwa   Sukienki są przecudne!! ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | |
| Administrator
  |  | 
| Wspaniała!! Naprawdę robi wrażenie   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| śliczne, po prostu śliczne         ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| O jak ja tak chciałabym poszaleć!
 Super sukienki   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook