Stara Gwardia
![]() |
|
oj daaawno sie nie chwalilam ale po czapce pandzie dorobilam komin i kilka maskotek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
c. d. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajoskie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
świetne te maskotki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciagle cos robie i potem zapominam dodawac ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie dużo roboty z tą pufą. Mi by było szkoda na niej potem siedzieć. Po co niszczyć? XD
![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fajna! Tylko pewnie wywrotna? Trzeba się pilnować! ![]() A czy wiecie, że kieeedyś, daaawno temu, to człowieczyce znosiły właśnie takie jajka? ![]() No, może nie tak starannie udziergane, ale ogólnie podobne... Znaczy - nie widziałem tego na własne oczy, ale tak słyszałem... Później kury, chcąc się ludziom przypodobać, zaczęły pracować nad podobnym kształtem, ale do dzisiaj im się nie udało do końca... A wcześniej - wierzby się namówiły, że jak będą robić takie jajeczka, to się powinno spodobać. Tylko wtedy nie było jeszcze internetu (czy ktoś w to dziś uwierzy?) i przesyłały sobie wiadomości owinięte na pyłkach, żeby wiatr je roznosił. Oj... trochę dawno to było... Już nie pamiętam, który rok... To chyba wtedy ludzie zaczynali jeść kredę, czy jakoś tak..? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mio szybko sie robi nawet bardzo ja ja wypchalam kulka styropianowa i dlatego nie jest taka sprezysta ![]() Zibiasz moge zagwarantowac ze wywrotna nie jest , bycmoze jesli w srodku byla by np ubita kulka silikonowa lub gabka to tak a u mnie jest sympatycznie wygodna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.