29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki.
Co do wykończenia - nie wyszło tak, jak chciałam. Chcialam po prostu podłożyć i przeszyć na dole wąziutko, ale ta ekoskóra tak mi się kleiła do maszyny i stopki, że nie dało rady. Ostatecznie wykończyłam lamówką i moim zdaniem wyszło średnio. ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne obie: córcia i sukieneczka ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienusia bardzo ładna!Super tkanina w motylki!!!Magdiczko do eko skórki mam teflonową stopkę śmiga jak ta lala!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Albo stopka z rolkami ![]() Ja akurat trafiłam na taką ekoskórę, że teflonowa też się kleiła. A sama ekoskóra po kilku praniach się paskudnie rozlazła i już ![]() ![]() Na szczęście to tylko lampasy przy legginsach, to wymieniłam. Ale już na dzianinowe. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczne spódniczki
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Pozazdrościć dzieciakom takiej zdolnej mamusi.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam ślicznie. Z tą ekoskórą, to podejrzewam, że mam po prostu badziewiastą i stąd tyle problemów.
A dziś pokażę Wam moje dzieło potrójne, czyli swetry dla mnie i moich dziewczynek z dzianiny swetrowej ze złotą nitką. Sweter dla mnie to ostatnia Burda Szkoła Szycia - bluza dresowa. A swetry dziewczynek, to wariacja na temat... ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super Ci to wyszło...ale podobają mi się też Twoje meble kuchenne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Super sweterki i śliczne dziewczyny. Szczęściarz ten Twój mąż. Trzy do jednego. U nas dokładnie na odwrót ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie!
![]() |
29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.