Stara Gwardia
![]() |
|
Droga Sus,jest to sukienka dla klientki .
|
|
Administrator
![]() |
|
Honiu no to klientka padnie z zachwytu jak ja ubierze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Następna sukienka jeszcze cieplutka. Dziś skończyłam i oddałam klientce, była zachwycona.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Honiu, jaka ona śliczn.
Zdziwiona była bym gdyby jej się nie podobała . --- Ostatnio edytowane 2010-04-09 20:15:07 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też się podoba: kolor i fason i Twoje szycie. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
powtórzę za Jagodą : mnie też się podoba i fason i szycie
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Bardzo ładna i zgrabna, czy ona jest na podszewce? ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jak byłbym Twoją klientką też byłbym zachwycony tą sukieneczką. Bardzo ładna, szczególnie fajnie układają się te kontrafałdki na spódniczce - piękne szycie.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Superowa sukienusia!To satyna czy gruby jedwab? Taki fason to tylko dla szczuplutkich sądzę?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa,sukienka uszyta jest z grubej satyny,i oczywiście cała jest na podszewce.Moje osobiste zdanie jest takie,że podszewka dodaje klasy,rzecz układa się lepiej na figurze ,nie klei się do ciała i co ważne w przypadku żakietów nie widać szwów,ani worków kieszeniowych .Nieraz już tak było,że uszyłam sobie coś bez podszewki(niby,że na lato ),a po kilku dniach wszywałam podszewkę bo żle się czułam.Ostatnio zrobiłam tak z kompletem z jeansu.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.