Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne...tylko czy funkcjonalne? Hmm chyba musiałabym się przekonac używajctakiek, ale wizualnie jak najbardziej SUPEROWE ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Gdyby któraś z Pań była zainteresowana uszyciem takich bucików z filcu to zapraszam na mojego bloga gdzie wrzuciłam tutorial
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne, filcowe buciki.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Słodkie i ładne te buciki. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mam trochę filcu wiec chętnie zaglądnę na Twojego bloga ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na chomiczku znalazłam tez fajne wykroje na buciki dla dziecia -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hmmm
![]() |
|
Cudowne! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Buciki super a ile rozmaitości na blogu te niebieski sandałki śliczne.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cudowne rzeczy!
Pomyślałam, że skoro potrafisz zrobić takie cacko to może byłabyś chętna podpowiedzieć jak zrobić okrągłą torebkę z filcu. Przymierzam się do tego, mam wzór, ale niepokoi mnie sposób zszycia tego. Tych części okrągłych. Nie wiem jak to ugryźć. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.