Świeżynek
![]() |
|
Kobiecie ładnych ciuchów nigdy nie za mało ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super! " Tylko pościel". Jestem pełna podziwu dla Twojej cierpliwości. Przy szyciu trzeciego boku pościeli natychmiast chce mi się spać, czytać a nawet prasować , byle nie szyć tych kilometrów. Moje szczere wyrazy podziwu! ![]() Pozdrawiam wieczornie. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne te Twoje spódniczki !! Ja też bardzo lubię szyć spódniczki, bo szyje się szybko, wykrój, zeszycie, paseczek, zamek i ciuszek gotowy. I rzeczywiście, bierz się za szycie "gór" - powodzenia !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, dzięki!!! ![]() Pozdrawiam porannie, przy kawce ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Urocze spódniczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję !
Pozdrawiam ciepło. Marta ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne spódnicę!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam sobie coś innego niż spódnicę. Spódnice zresztą też poszyłam ale chwalić się nie będę bo aż wstyd z tą monotematycznością. Bluzka jest komponowana tzn. rękawy z bluzki kupionej w sklepie Rags&Silks / tak naprawdę są piękne : fiolet i złoto/ a reszta z czarnej dzianiny. Czyli został mi jeszcze przód i tył z bluzki i na pewno coś fajnego z niej wykombinuję. Kotom , jak widać , też się podoba.
Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie tylko kotom się podoba, mi też! Widac że wyobrażni Ci nie brakuje!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.