Świeżynek
![]() |
|
Joule jestem pod wrażeniem ![]() Co do figur to chyba coś w tym jest, że niektóre nacje mają specyficzny typ. Ale jakby nie trzeba było nic zmieniać to by nie było zabawy ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Ci! Trójkąty naniosłam sama. Użyłam stempla wyciętego z kawałka linoleum i farb do tkanin. Były to farby fevicryl i nie zeszły po pierwszym praniu, więc chyba mogę polecić
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ŚWIETNE PRACE!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetne uszytki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Szuda - dziękuję, baardzo mi miło
![]() Ostatnio uszyły się dwie nowe rzeczy, spodnie i sukienka. Sukienkę uszyłam z własnego wykroju i jestem z niej bardzo zadowolona, świetnie się ją nosi. Spodnie bardzo mi się podobały, ale trafiłam na felerny materiał, na którym po praniu utworzył się motyw oceanu (spód tkaniny był błękitny, góra czarna). Cóż, mam nauczkę, żeby nie kupować od niesprawdzonych sprzedawców na allegro ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Świetna sukienka, sama mogła bym w takiej chodzić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne rzeczy szyjesz!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ooo są i moje ulubione trampeczki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.