Stara Gwardia
![]() |
|
up ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No niby taki mały cicitek, a ile dziewczyny radochy mają!?
G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja juz tam nie wnikam w Twoje rozmiary... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I chwała Ci za to - niech się każdy zajmie swoim cicitkiem ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jak sie nie ma swojego? ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Łojoj! Dziefczenta!
Tylko Was z oka spuścić i od razu fizdrygały w głowach! ![]() przepraszam, że mnie nie było, ale mialem tak ostrą jazdę przez trzy tygodnie, że historia... Cicitek kojarzy mi się raczej pejoratywnie, z jakimś "pierdołą", ""jełopem"... W każdym razie - "mężczyzna - inaczej". A na drugie miał "domestos"... Nie chciałbym, aby któraś z Pań tak na mnie mówiła, bo musiałbym zabić. A za to przecież idzie się siedzieć. I to nie na siedząco! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TAk czułam, ze mnie obraża! ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A co się stało? Miałaś już okoliczność z takim? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak!
Taki jeden W. mówi do mnie Ty moj cicitku i twierdzi ,ze to cos fajnego, milego ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.