Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie,
Sprawiliśmy ostatnio córce maszynę do szycia VICTORIA ... i bardzo potrzebujemy instrukcję obsługi ... nigdzie nie udało się znaleźć. Bardzo proszę o wsparcie ![]() Dorota Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z kategorii INSTRUKCJE OBSŁUGI - MASZYNY. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wielkiej filozofii nie ma
ona szyje tylko w przod i w tyl ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie wiem czy znajdziesz instrukcję obsługi do tej maszyny, ale ona jest podobna do singera 192K, a instrukcja jest tu:
http://www.singerco.com/uploads/download/245_192.pdf ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Niestety zły przykład, singer 192K ma inaczej umiejscowiony naprężacz przez co inaczej jest prowadzona nić górna, a rozwiązanie dotyczące nici dolnej jest całkowicie inne.
Najbardziej przydatną instrukcją będzie od Singera klasy 15, można znaleźć w internecie. Myślę że do tego typu maszyn instrukcje są zbędne, poza prawidłowym zakładaniem nici nic więcej nie potrzeba. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na zdjęciu dostrzegłam brak gumowego krążka przy nawijaczu szpuleczki bębenka.
Fides |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki i wsparcie
![]() ![]() Ja kompletnie się nie znam na szyciu, a tym bardziej na maszynach ![]() Coś będziemy radzić, biorąc pod uwagę Wasze zalecenia. Pozdrawiam Dorota |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.