Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam Janome 6600P -maszyna rewelacja .Wojtek i Basia utwierdzili mnie w przekonaniu ze warto wylozyc troche grosza w te cacko.
Jestem zadowolona szczególnie z szwa elastcznego i stopki kroczácej . Czasami muszę obrzucić Kawałek szwa to ścieg owerlokowy tu się sprawdza doskonale (nie muszę nawlekać 3 nitek do osobnego overloka.)No i te bajery tzn :ozdobne szwy . ![]() Szkoda mi bylo szyc na niej dżinsów ,wiec kupiłam osobno maszynę przemyslowá i juz serduszko mnie nie boli. --- Ostatnio edytowane 2010-09-08 16:24:56 przez tydea --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Moja szefowa postawiła w pracowni na maszyny JANOME, mamy i maszyny i overlocki tej firmy. Ja np. szyję na Janome 6600 Profesional, która jest połączeniem przemysłowej stebnówki z wieloczynnościową maszyną do szycia. Naprawdę polecam tą firmę. ( Nie mam żadnych finansowych dochodów z reklamy tej firmy ).
janome |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Wojtek to Ciebie pytałam się jakiś czas temu o tá maszynę.Miales racje maszyna ta, to mercedes wśród maszyn.
A przemyslowá mam Juki. --- Ostatnio edytowane 2010-09-09 00:26:46 przez tydea --- --- Ostatnio edytowane 2010-09-09 10:08:10 przez tydea --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja zaczynam od Janome 2032. Kiedy szukalam maszyny przegladnelam setki informacji na temat roznych modeli Janome. Te maszyny maja calkiem dobre opinie... mam nadzieje, ze moja posluzy mi dlluuugo.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też mam Janome DC4100. Jestem z niej zadowolona. Mam też przemysłową stebnówkę Siruba. Mam ją dopiero od roku i na razie spisuje się bardzo dobrze. Jakby ktoś się zastanawiał nad maszyną przemysłową, to polecam Siruby, mam jeszcze overlocka i renderkę. Są tańsze od JUKI, ale bardzo dobre. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszytskich,
Prosilabym o opinei na temat maszyny do szycia janome 2032. Jak wypada na tle singera 2250 i Brother LS2125. Dziekuje bardzo za opinie |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.