Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Świeżynek
Dziękuję Wam serdecznie za miłe słowa, niestety z takim szkrabem nie mam czasu przysiąść i na spokojnie pooglądać galerii forumowiczów, ale powolutku będę wieczorami nadrabiać i jestem pewna, że to co pokazałam nijak ma się do Waszych dzieł!

Czy można zacytować więcej niż jedną odpowiedź?

Jaaaaaaaaaaaaakie słodkie misiakiiii!!!! Ale z ciebie robokop :D piękne wszystko! Gdzie zakupiłaśsierściucha na misia? A wykrój sama zrobiłas?

Materiały kupowałam w sklepie z tkaninami, było to już ładnych parę lat temu ok. 5-6 :) wszystkie miśki z wykrojów z sieci, poza miśkiem na zdjęciu numer 5, którego w całości wymyśliłam sama :rotfl:

A wracając do obecnej działalności: tak wygląda pierwszy kompletny dresik, który uszyłam (swoją drogą nauczyłam się, że jeśli kupować dzianiny na dres to tylko przez internet, spodenki po kilku dniach są tak zmechacone, że brak słów... resztę materiałów wykorzystam na "próby" )

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Dagmaro jestem pełna podziwu dla Ciebie.Jesteś uzdolniona wszechstronnie!!!:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:Spodenki boskie i dzidzia słodka w domku!
Świeżynek
Ale słodzicie! Dziękuję bardzo :)
Dziś np. zepsułam bluzę ralanową jak na zdjęciu powyżej, nie wiem, czy to przez upał, ale wszystko mi szło nie tak. Najpierw wykroiłam dwa takie same rękawy, potem część zszyłam prawą stroną, zepsułam obszycie rękawa i na dole obszycie zamiast w linii prostej jest w falbankę... :bezradny: gorzej już tego chyba nie mogłam zrobić :) w sumie dobrze, bo trochę zmianiałam wykrój i testowałam go na tej mechacącej się dzianinie ze sklepu, teraz będę mogła przejść do nowych materiałów :rotfl: i mam nadzieję, że niebawem znów coś pokażę :D
Mistrzyni Krawiectwa
Dagmaro nieraz tak jest.Też czasami tak ma A SZCZEGÓLNIE W UPAŁ.Dziś nic nie szyję tylko oglądam Wasze cuda:)

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.