Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny sklepik! Powodzenia
![]() Ten plecaczek z juty bardzo mi się podoba ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam! ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Julka
ja skladalam na dofinansowanie z UP skladalam 4,a kase na koncie mialam juz 18 grudnia i tak se otworzylam Pracownie Krawiecką "Roksanitka" hehe ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
wow...no to super, rzeczywiście szybciutko ![]() mój kuzyn czekał chyba z rok...już dokładnie nie pamiętam, ale chyba musiał przejść jakieś szkolenia, przedstawić prezentacje z biznes planu czy jakoś tak....suma sumarum do tego nie wiedział czy na pewno dotację otrzyma... być może zależy to również od miejsca zamieszkania i pracowników UP jak to wszystko jest przeprowadzane... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak, z tego co wiem, to zależy od Urzędu. Tam gdzie ja otrzymałam dotację, trzeba było najpierw dostać się na dwutygodniowe szkolenie z przedsiębiorczości. Tylko osoby, które to szkolenie ukończyły mogły się starać o dofinansowanie. Czyli przesiew był dwupoziomowy. Więc różnie to bywa ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dokładnie...w każdym bądź razie gratuluje dziewczyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
moja siostra w tym samaym urzedzie musiala chodzic na szkolenie ale skladala na poczatku roku,a ja na koniec i nie bylo na to czasu,bo do konca roku musieli pozbyc sie pieniedzy
duzo zalezy od " opowiesci" co chesz robic,jakich masz zyrantow,ogladaja lokal i wtedy decyduja ponoc jakos punktuja te wnioski --- Ostatnio edytowane 2015-02-02 19:49:17 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Taaa... punktują...
Ja wnioskowałam o działalność, w której praktycznie nie mam konkurencji - i za pierwszym podejściem dostałam jeden punkt na 3 możliwe za konkurencyjność... W pierwszym podejściu dotację MUSIELI dostać krewni i znajomi królika... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.