30 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku pierwsza suknia ślubna jest boska, z czego jest uszyta góra? ata druga suknia ślubna też cudna według mnie idealnie pasuje do tej kobitki, napewno obie klijentki są bardzo zadowolone ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem pod wielkim wrażeniem! To jest po prostu mistrzostwo. Tylko bardzo mało zdjęć, chętnie ogląda sie takie cuda... REWELACJA!!!
Ta kurpulętna pani wygląda napradę bardzo dobrze, a pierwsza sukienka ma piękny tren- przepięknie to wygląda! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki przepiękne,widać że są dziełem mistrza.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku... brak słów. Ta pierwsza suknia - szok! Jak z katalogu. Zawsze się zastanawiałam czy można uszyć suknię tak, żeby wyglądała jak w katalogu. Można. Jestem zachwycona. Sukienka z kokardą fajna ale przy tych dwóch ślubnych to blado wyszła ![]() ![]() Wojtku jesteś mistrz :] Wojtku możesz napisać gdzie mieści się Twoja pracownia? Dziewczyny z forum ślubnego cały czas szukają kogoś kto spełni ich ślubne marzenia sukienkowe więc chętnie podałabym namiar na Ciebie ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-25 09:00:42 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie suknie są przepiękne, a korpulentna klientka wg. mnie wygląda sexy. ![]() Wojtku, jesteś mistrz i czarodziej. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O ranyyyyyyyyyy, a ja właśnie skończyłam szyć suknię ślubną, teraz nie mam odwagi wam jej pokazać . Gdzie mi do takiego mistrza jak Wojtek. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ita pokazuj. Jesteś zdolna kobieta, pięknie szyjesz, więc chętnie zobaczę i twoją sukienkę.
Wojtek twoje sukienki jak zwykle zachwycające. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsza urzekająca . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochane moje Panie, dziękuję za uznanie, ale muszę trochę sprostować. Nie jestem żadnym mistrzem, do mistrzowskiego szycia jest mi daleko, po prostu kocham szycie, staram się robić to dokładnie, wkładam w szycie dużo serca i jakieś tam efekty są, a najważniejsze zadowolone klientki. A uszycie takiej sukni ślubnej to naprawdę podniecająca rzecz, ale w moim przypadku jest to zawsze praca zespołowa z koleżankami z pracowni. Zazdroszczę Wam kobietom jednego, że możecie korzystać i nosić takie piękne suknie.....
A teraz odpowiedzi: dla Reggi- góra sukienki jest z takiej jakby grubej koronki, klientka sama dostarczyła ten materiał, sam nie umiem określić co to jest, pierwszy raz się z takim zetknąłem, dla Susanny- pracownia gdzie szyję jest w Piasecznie pod Warszawą, ale o pozwolenie zareklamowania bliższych namiarów, muszę spytać swoją szefową. Dla równowagi zdjęcia sukieneczki, którą akurat szyłem samodzielnie, jest ona szalenie prosta, a taka efektowna. Chyba najwięcej czasu zabrało mi naszywanie tych świecidełek, no i odważny,ale piękny dekolt. (taki zestawik zdjęć umie zrobić ta koleżanka, która akuratnie rozchorowała się). --- Ostatnio edytowane 2010-01-26 02:51:57 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Znowu jestem pełna podziwu. W każdym poście piszę praktycznie to samo, ale co zrobić skoro te rzyczy sa naprawdę piękne i nic innego nie można o nich napisać. Piękny fiolet połączony ze złotym i te złote drobinki tworzą niebanalną sukienkę, która zachwyci każdą kobietę. ŚLICZNA!
|
30 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Wątek jest zablokowany.