37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kostium bardzo mi się podoba, sama zastanawiam się nad czymś takim, ale brakuje mi weny i chęci. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi sie spodobala chyba najbardziej sukienka w grochy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich po baaaaaaaaaaaaardzo długiej przerwie. Życie tak się czasem przeplata, że brakuje ciągle czasu na wszystko. I tak się zdarzyło właśnie u mnie. Nowa praca, więcej obowiązków, troszkę choróbska i chroniczny brak czasu na wszystko. Troszkę to trwało zanim sobie to wszystko o tyle o ile poukładałam i mam nadzieję nadrobić mój stracony szyciowy czas.
Tym razem przedstawiam wam kilka moich wytworów. Dwie sukienki, z czego jedna ślubna - oczywiście nie moja hihihi ![]() Żakiety są klasyczne, ale ja takie lubię najbardziej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i obiecuję że postaram się wpadać częściej i podglądać wasze cudeńka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ta ślubna mini superowa jest ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Żakiety to szczególne perełki...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka slubna niezmiennie mi sie podoba, a zakiety tak pieknie i starannie odszyte ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Maxi jak zwykle jest pięknie w Twoim wątku!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, a biała sukienka jest po prostu bombowa:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne uszytki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za tak miłe opinie. Kochane Wasze zdanie na temat moich prac jest dla mnie niezmiernie ważne. Z resztą wydaje mi się że nie tylko dla mnie, ale dla wszystkich tu obecnych forumkek i forumków.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Chyba opanowała mnie mania sztruksiaków. Bordowy żakiecik uzupełniłam o spódniczkę i machnęłam jeszcze beżowy, lecz tym razem pobawiłam się w stebnowanie. Małym przerywnikiem jest moja koteczka. Jak uważacie chyba jest bardzo znudzona czy mi się tylko tak wydaje??? ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.