11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
W końcu szyłam spódniczkę i bluzkę dla chudej Edzi A czerwona sukienka była pierwszym ciuchem po prawie 10 latach przerwy w szyciu. "Wcisłam" na FB coś nie tak się przed wakacjami zgłosiłam przypadkowo do konkursu Łucznika Ale jestem z niej mega dumna, bo sama zrobiłam wykrój! ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
A to moje pierwsze makulaturowo -wiklinowe naszyjniki.
Podziwiam te dziewczyny, które wyplatają cuda, to kurcze trudne! ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Bardzo fajne naszyjniki
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
A mi się bardzo podoba bluzka z kotem - sama bym w taką chętnie wskoczyła ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Chuda Edzia niezwykle elegancka Biżuteria kusi, żeby samej spróbować Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dzięki, młodej też bluzka przypadła do gustu A spódnica jest z wykroju Burdy nr 9 z 1998r! Mam wszystkie egzemplarze od 1996 roku do 2005r. I jak teraz oglądam czasem Burdy w kiosku to mi ciśnienie skacze! A dzisiaj mysz uszyłam dla Fundacji Mam Serce na konkurs maskotki fundacyjnej. ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Jaka piękna mysza!! I te uszy jak jej fajnie stoją!! Usztywniałaś je czymś?
Nie wiem czy gdzieś dostępne są inne prace do wglądu ale mysza jest dla mnie idealna ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Słodka:] jest, śliczna:] i pewnie duzo pracy w nią włożyłaś bo dokładniutka:] ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ogromne , wcześniej uszyłam tylko koty dla Klaudii, słonie dla Fundacji Słonie na Balkonie i teraz mysz Podkleiłam flizeliną, zastanawiałam się jeszcze na takim wkładem usztywniającym, ale zrezygnowałam.
Super, że Ci się podoba najwięcej pracy zajęło mi... serduszko Jeszcze raz dzięki wszystkim dziewczynom za słowa pochwał. To działa naprawdę motywująco, jak ma się "czytalny" dowód, że się podoba to na tej mojej starej łusi szyję. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Bluzka dla Edzi jest rzeczywiscie swietna, z reszta, inne uszytki tez niczego sobie. A myszka slodziutka, szczegolnie te uszka ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook