31 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli pytasz o to to tak https://picasaweb.google.com/111080731213092256399/TKANINY#5972475015236908050i ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moherek ma 20% moheru
![]() ![]() Ma również 40% wełny... ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-02-21 22:34:01 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-02-23 19:17:30 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba o ten bo coś mi się link nie otwiera. W każdym razie taki o długości 60 cm za 10 zł. Jeśli to ten to też go chcę .
Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, to ten ,nie otwiera się po na końcu adresu pojawiło się i
ale ok ... odkladam dla Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Pani Prezesko! ![]() Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję!!
Koro, paczka doszła, wszystko piękne, gratisy!!?? cudne (co to jest to ciemne, fioletowe z naszytymi wzorami?)!! maki to chyba dzianinka? (jedno z ostatnich zdjęć na Twoim straganie) Dziękuję pięknie ![]() P.S. Kryzys zażegnany, pudło wraca na pocztę ![]() P.S. 2. Po wstępnym otuleniu się polarem żal mi go ścinać na kieckę... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bandamko. ![]() Wojny domowej nie będzie a naprawę stosunków w rodzinie załatwi czas. ![]() Ciesze się,że wybrane przez Ciebie tkaniny,spełniły Twoje oczekiwania. Dzianina i ta haftowana bawełna posłużą Ci do szkolenia w szyciu ale ten polar? Dlaczego zrezygnowałas z uszycia z niego sukienki? Co z niego uszyjesz ostatecznie? Mam nadzieję,że się pochwalisz. Dzieki jeszcze raz ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jednak szybka decyzja - nie rezygnuję, ja nad tą sukienką już pracuję
![]() może będzie się czym pochwalić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopiero teraz zobaczyłam białą bawełnę z Ariadny (45 dag).
![]() Reszta pytań bezpośrednio na Twoją pocztę. --- Ostatnio edytowane 2014-03-01 18:55:48 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-01 19:10:53 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-01 19:16:15 przez violina64 --- |
31 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.