31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Violinko,przepraszam ale odezwę się jak tylko sprawdzę co mam .
Ponad pół roku nie zaglądałam do pudeł i szafy . Zupełnie nie jestem w temacie. Postaram się szybko to z robić. Przypomnij mi prosze metodę sprawdzenia składu poprzez spalenie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora a jakiegoś jedwabiu z Milanówka nie masz gdzieś może jeszcze ukrytego? ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprawdzę Sus ![]() Nie pamiętam co tam mam jeszcze choć nadal wiele mam . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
No to koniecznie sprawdź, może bym cosik nabyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i prezentacja dla Alusi z wielkimi przeprosinami ![]() Z tych dwóch z niebieskim akcentem ktora ma być ostatecznie? Pogubilam sie jak zwykle ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-13 14:36:29 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesteś kochana ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to ok ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Paczka nadana,poproszę o informację jak dotrze do Ciebie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Toś mnie zaskoczyła, doczekać się nie mogę ![]() ________________________________________________________
31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.