31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Popatrz jeszcze Violinko ![]() Tu też jest fajna bawełna prawie identyczna jak ta na którą zwróciłas uwagę ale nie ma metek żadnych więc nie mogę napisac nic bliższego... co to ... https://picasaweb.google.com/111080731213092256399/WeNyItp#5984480824013838994 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przykro mi, nie umiem wstawiać linków. Chodzi mi o tę niż ozdobną, której zdjęcia w albumie mają numery 73 i 74 (wstawione są za włóczką błękitną, prutą, zwiniętą w 2 nitki - 35 dag/5 zł).
Hmmm, kusisz mnie: te białe bawełny w kłębkach - ile ich jest i ile kosztują? Jak to wygląda finansowo wszystko razem (biała i zielona bawełna, białe bawełny w kłębkach i ta ozdobna nić)? Dobrze, że poprzednie już zapłaciłam... Przypomniało mi się! Czy w tych Twoich niepotrzebnych skarbach włóczkowych nie masz przypadkiem zbędnego motowidła (trzy drewniane części składane razem - w dwóch takich samych jest dziurka, w którą wkłada się końcówkę trzeciej części)? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem czy mam motowidło ![]() Nitkę rozszyfrowałam ,ok Resztę sprawdzę i i dam zaraz znac. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora wielkie dzięki za tkaniny. Są piękne i do tego super gratis. Ta krata na sukienkę jest idealna, taka lekko sztywna. A ten a'la koronka-cud, miód
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze raz zamawiam czarno-srebrny gratis. Zamiast jego zdjęcia wystawiałaś moherek, który jest już u mnie.
![]() Reszta ze spokojem późnym popołudniem. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Rozumiem, że w tym wątku można zamawiać przedmioty z Twojego straganu? =)
Jeśli tak, chciałabym kupić tą śliczną, granatową etaminę w grochy. I ten czarny szyfon w kropki (jeden mniejszy kawałek i ten większy). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Evciu dziękuję również ![]() [Beatrix witaj,tak ,można tutaj ,można na Pw . Ja ,o szczegółach napiszę do Ciebie na PW ![]() Violinko przepraszam najmocniej ale mam problem z identyfikacja Twojego zamówienia To miał być ten Gratis i on pojechał do Ciebie. Również na Straganie występuje na końcu albumu z opisem,że jest Gratisem dla Ciebie. https://picasaweb.google.com/111080731213092256399/WeNyItp#5983195535465477234 Jesli jednak chodzi o coś innego,czego ja nie mogę zrozumieć, prosze podaj mi liczbę porządkową zdjęcia na której jest ta włoczka o której Ty myślisz. Szkoda,że nie umiesz wstawic linku ze zdjęciem aaa ... a może to o tym myślisz? https://picasaweb.google.com/111080731213092256399/WeNyItp#5983196695644608978 Czekam na bliższe okreslenie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ślicznie za materiały ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prosze bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Również dziękuję za materiały. =)
|