Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich! Mam na imię Hubert, pochodze z pomorza zachodniego i za kilka dni skończę 24 lata.
Zainspirował mnie użytkownik NIGHT FOX i jego wyczyny krawieckie dlatego sam chciałbym spróbowac sił w szyciu. Lubie takie taktyczne bajery / torby plecaki itp. Do tej pory z maszyna do szycia miałem styczność tylko raz, kiedy musialem ją wynieść na strych bo tylko zawadzała. ![]() Moja matula była krawcową więc myslę, że troche może mi podpowiedziec, jednak nie w wyborze maszyny. I tu mam do was prośbę.. Poszukuje maszyny do szycia cięzkiego - kilka warstw cordury itp rzeczy (grube i wytrzymałe materiały). Mój budżet to około 2000 zł. Przeglądałem sklepy i serwisy aukcyjne ale juz mam taki mętlik w głowie ze sam nie wiem co wybrac. Czy duża róznica jest miedzy maszynami z podwójny a potrójnym transportem? Liczę na odpowiedz. Jesli dział nieodpowiedni to wybaczcie ![]() Pozdrawiam. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() niedawno byl watek o maszynach do ciezkiego szycia,poszukaj ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.