Stara Gwardia
![]() |
|
Jakiś czas temu zaczęłam szyć... patchworki ![]() Co prawda kosztuje mnie to mnóstwo wysiłku intelektualnego (wyliczenia) i fizycznego (pikowanie i manewrowanie wielką narzutą) ale się nie poddaję i w przyszłości na pewno się jeszcze poprawię! Oto moja najnowsza narzuta, trzecia w mojej quiltowej karierze. Plus poduszki do kompletu: https://longredthread.wordpress.com/2015/04/14/narzuta-patchworkowa-blekit-biel-turkus-bez-wraz-z-kompletem-trzech-poduszek/ ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A teraz pracuję nad kolejną narzutą - trochę mi się rozmnożył ten projekt ![]() https://longredthread.wordpress.com/2015/04/26/romantyczna-narzuta-patchworkowa-rozbezbiel-oraz-magia-w-mojej-pracowni/ ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudowne kolory. Chciałabym mieć taką narzutę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koronkowa robota, gratuluję cierpliwości, no i głowy, że się w tych obliczeniach nie pozajączkujesz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne, widziałam na fb , ciekawe jak będzie wyglądała narzuta w różu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne...nie kuś dziewczyno, bo przede mną "ubieranie" domu!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, szczególnie ta niebieska mi się podoba - a z wyliczankami też mam zawsze problem i nigdy nie wychodzi tak jak trzeba ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Patrzę, patrzę i z każda minutą jestem bardziej oczarowana... Błękitne cudo mi się już śniło w nocy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne! ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny ![]() BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie miłe słowa. Dajcie mi ze 2 lata to zobaczycie jak się ogarnę z patchworkami ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.