Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczęta, chcę się pochwalić. Wiecie, że jestem mamą półtorarocznej Rozalinki. A w sierpniu, kiedy Rozalka będzie miała prawie 2 latka pojawi się na świecie jej siostra
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to loteria ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z LaGree, loteria.
Gratuluję kolejnej pociechy, lepiej, że się dużo rusza, bo przynajmniej nie trzeba sie martwić o to. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję, z tym to nigdy nie wiadomo, moja pierwsza córka duch niespokojny, siedzenie wiecznie ją parzy, wszędzie jej pełno, za to za czasów niemowlęcych dużo spała ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Manu gratuluję! Spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania ![]() Ja się właśnie boję że drugie mogłoby być kopią Staszka a z dwoma diabłami bym nie dała rady ![]() Podobno drugie dziecko często jest przeciwnością pierwszego ale jak wiadomo od każdej reguły są wyjątki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, u mnie są trzy huragany, jeden uczy się od drugiego rozrabiać i mam wrażenie, że myślą co by tu lepiej nabroić ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.