Wersja do druku

Świeżynek
Witam, zamówiłem dwie koszulę przez internet jednak przez moje niedopatrzenie zamówiłem błędne rozmiary. Metki, paragonu nie ma i nie ma jak nawet zwrócić/wymienić.

Dlatego mam pytanie czy jest możliwość zmniejszenia koszuli z rozmiaru 176-182/42 na rozmiar 176-182/38 czy nawet trochę mniejszą gdyż jestem szczupły? Jest ktoś może taki z Wrocławia który podejmuje się takich przeróbek? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Stara Gwardia
Sądzę, że szybciej i taniej będzie zamówić koszule w prawidłowym rozmiarze, a te sprzedać np. na allegro. Koszula to skomplikowany twór...

A gdzie kupiłeś te koszule, że nie da się zwrócić ani wymienić?
Świeżynek
Koszula z wólczanki, zamówiona już kilka miesięcy temu. Błędny rozmiar jest z mojej winy niestety, a metki paragon wyrzucili i zwrócić nie miałem jak. Koszule były bardzo przecenione po 30zł z groszami ;)
Stara Gwardia
Może znajdziesz kogoś, kto się tego podejmie. Ale cena zakupu koszul raczej nie będzie miała wpływu na wycenę przeróbek ;)
Świeżynek
Cenę podałem tylko tak, żeby nie było że wydałem na nie ponad 100zl gdyz wtedy to by sie naprawde nie oplacalo tego robić.

Byłem dziś u jednej krawcowej to pierwsze co usłyszałem to jest nieopłacalne, a potem nie podejmę się tego.
Zaaklimatyzowany
Koszule z wólczanki są popularne, może spróbuj komuś odsprzedać?

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.