Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() chciałabym się zwrócić o pomoc do profesjonalistek. Czytam od kilku dni różne strony, blogi oraz to forum, ale nie umiem się zdecydować. Mam maksymalnie 600zł do wydania na maszynę do szycia. Jestem początkująca, ale jako dziecko trochę szyłam na Łuczniku babci, sama skracam sobie spodnie ręcznie i ogólnie takie robótki nie są mi obce, dlatego jestem przekonana, że pokocham szycie. O maszynie już marzę długo. Zastanawiam się nad: -Juki HZL-12Z -Janome Juno 1015 -Singer 8280 Chciałabym szyć dla siebie i rodziny, z różnego rodzaju dzianin, bawełny, dżerseju, koronek. Grube materiały (typu skóra), raczej odpadają. Poczekałabym na Silvercrest, podobno mają być na święta Bożego Narodzenia, ale jako studentka będę mieć teraz 3 miesiące wolnego i rączki aż się palą do roboty ![]() Z góry dziękuję za wszystkie rady |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Dotychczas każdego roku Silverki bywały dwa razy w promocjach - pod koniec roku i w połowie. W tym roku jeszcze nie było, to może lada moment się pokażą? Może jednak warto zaczekać? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzwoniłam do Lidla i powiedziano mi, że do połowy lipca na pewno nie będzie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To będzie dobry wybór ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja swoją Silverkę kupiłam swoją we wrześniu i zaraz potem były przed świętami Bożego Narodzenia.
Ich odpowiedziami nie można się sugerować. Jednak wiem że sugerują się telefonami klientów. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kupiłam już Janome Juno
![]() SłonecznaMałgorzato, właśnie oglądam Twoje filmiki na youtube i notuję pilnie wszystkie porady ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-24 18:22:20 przez Oksytocyna --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.