Świeżynek
![]() |
|
witam bardzo ciesze sie ze znalazlam wlasnie to forum o krawiectwie,bo mysle aby zaczac szyc,niestety jestem w tym zielona.Niedlugo konczy mi sie macierzynski i mysle aby zaczac szyc kocyki posciel itp rzeczy dla niemowlat i dzieci tylko na poczatek musialabym oddawac materialy do krawcowej i tu mje pytanie czy takie cos mi sie bedzie oplacalo i ile bierze krawcowa za uszycie np kocyka jak to wszystko ugryzc na poczatku bo pozniej zamierzam szyc sama jak sie troszke podszkole ale chce zobaczyc czy to bedzie sie sprzedawac czy ktos bardziej doswiadczony moze mi cos podpowiedziec w tym temacie?z gory dziekuje za odpowiedzi i prosze bez hejtów,mysle o tym na powaznie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() nie mam pojęcia ile krawcowa bierze za uszycie więc nie pomogę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ile bierze krawcowa, której akurat zlecisz to, nikt oprócz niej Ci nie powie. Podzwoń i popytaj. Czy będzie Ci się opłacało? Też Ci nikt nie powie. Musisz policzyć wszystko i wtedy będziesz wiedziała. Jeśli myślisz o tym poważnie, powinnaś zacząć od rozeznania na rynku, sprawdzenia cen i przekalkulowania.
A tak poza tym - witaj na forum ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziekuje wam wszystkim serdecznie za cenne uwagi i prosze o wiecej wreszcie trafiłam na wlasciwe forum i widze ze duzo tutaj profesjonalistow zastanawiam sie powaznie nad szyciem tzw chałpniczym na sprzedaz tylko kurcze czy to bedzie w przyszłosci oplacalne ale ja sie nie poddam za duzo w moim zyciu bylo pomysłow za malo realizacji.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Meggi, czy to będzie opłacalne, musisz sie przekonać, a przede wszystkim przeliczyć, polegając na konkretnych danych, zebranych z rynku. Jedna osoba Ci powie, że nie. Inna, ze tak. Wszystko tak naprawdę zależy od Ciebie. ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
a znacie moze jakies tanie sklepy moze w krakowie moze w necie gdzie moge sie zaopatrzyc potrzebuje bawełne i materiał minky na poczatek kurcze jak ja sie z was ciesze
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
a moze sa jakies hurtownie producent gdzie bezposrednio zakupie materiał?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
matrioszka swietny blog
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
a moze ktos z was mieszka w krakowie i orientuje sie gdzie znajde hurtownie lub producenta materiałow oby tanio kupic?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.