Stały Bywalec
|
|
Witam,
A miało być tak pięknie ![]() Karolina 2040, super wyglądała, tyle funkcji, bajer, ale chyba nie na moją głowę ![]() Najpierw problem z nawlekaniem nici, ale dałam radę, spróbowałam i szyła, byłam z siebie dumna.... do czasu ![]() Dziś włączyłam, biorę się do szycia i.... klapa, jak stanęła tak stoi ![]() Szukałam informacji w instrukcji, niestety, albo ja ślepa, albo nie ma! Włączam maszynę, kontrolka świeci na zielono, jest super! Nastawiam ścieg, super! Opuszczam stopkę, pojawia się czerwone światełko kontrolki, miga wyświetlacz ściegu i maszyna stoi, ani rusz ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-15 18:01:07 przez taJagoda --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepiej zadzwoń:
Radom ul. Lubelska 89/95 tel. 048 384 00 13 fax. 048 384 00 26 e-mail: [email protected] Po co masz się męczyć? Tam siedzą Ci co się znają ![]() Buziaki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Dzięki, udało mi się dojść do tego, dlaczego nie szyła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-16 18:15:50 przez taJagoda --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Napisz jak ten Łucznik będzie Ci się sprawował, bo jestem ciekawa. Różne opinie są w sieci.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TaJagódko, a jaka była przyczyna tego, że maszyna odmawiała szycia?
|
|
Stały Bywalec
|
|
Spoko. Jak ją rozpracuję, napiszę. Najgorsze jest na razie to, że to elektronika, więc trzeba ją ogarnąć. Fajne jest to, że można ustawić prędkość szycia, więc dla takich jak ja rewelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Przestawiłam sobie przełącznik nawijania dolnej szpulki. Rano patrzyłam gdzie jest jakiś ruchomy element, który mogłam przestawić i przypadkiem doszłam do tego. Kontrolka od razu zmieniła kolor, Maszyna ruszyła... Tempota ze mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta przyczyna częściej się zdarza, niż Ci się wydaje.
Życzę Ci owocnego szycia! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.