Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne powodzenia.
|
|
Stały Bywalec
|
|
mamamarta, matioszka dziękuję ![]() Po prostu życie zmusiło mnie do myślenia. Miałam mamę krawcową, więc jakiekolwiek pojęcie jest. Stwierdziłam, ze skoro nie mam pracy postaram się zarobić właśnie w taki sposób. To moje początki, na razie kokosów nie ma, ale myślę, że jak stworzę swoje, niepowtarzalne projekty znajdą się nabywcy... przynajmniej mam taką nadzieję ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-18 12:52:43 przez taJagoda --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Więc również życzę powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Co Ty wygadujesz! Naprawdę śliczne uszytki wyprodukowalaś i piszę to zupelnie szczerze!
Konik jest absolutnie słodki, a w spodniczce niejedna mala kobietka bedzie chciala tańczyć ![]() Naprawdę swietnie Ci idzie, mam nadzieje,ze bedziesz sie wciaz rozkrecac. Powodzenia! ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gwiazdy?? ja wiecznie początkująca jestem
i ciągle uczę ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Status na forum mówi sam za siebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-20 12:50:24 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULUJĘ PRECYZJI!Jakość świetna i pomysły super.O trzymam kciuki, trzymam mocno
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.