Wersja do druku

Świeżynek
Cześć, Czy ktoś ma może dostęp do choćby części wersji polskiej do instrukcji . Mam niemiecką i część po angielsku, ale to język techniczny i specjalistyczny branzowy i mam problem. Inaczej będę musiała zapłacić spore pieniądze za tłumaczenie, a nie wiem czy warto bo maszyna jest spadkowa i nie wiem jak konserwować i ocenić jej stan na dłużej - tak "na początek" szyła, ale jak ścieg się trochę rozregulowałó to nie potrafię znależć przyczyny - to mój pierwszy overlock. (podobno zanim trafił do mnie szył wyśmienicie - ale i właścicielka i późniejsza Pani- darczyńca, Pani Hanka (krawcowa) - już nie żyją. Będę wdzięczna :) Bardzo...
Wiadomość skomentowana przez Susanna :
Ten wątek został przeniesiony z kategorii GIEŁDA KRAWIECKA.
Stara Gwardia
Zadzwoń do polskiego oddziału pfaff napewno będą cos mieć.
Szpec od maszyn
Szukałem bez rezultatu takiej instrukcji w języku polskim, podejrzewam że nie powstała polska wersja językowa. Można posiłkować instrukcjami innych overlocków, 797 jest na 5 nici ale bliżej mu do współczesnych czteronitkowców.
Szansa na pomoc ze strony serwisu Pfaffa jest znikoma interesują ich nowsze maszyny, a powstałe przed zjednoczeniem Niemiec nie są w ich zainteresowaniu.
Świeżynek
Dziękuję za podpowiedzi Vestiarius i Bogdan :) Nie zdobyłam.

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.