Świeżynek
![]() |
|
Witam Wszystkich,
jestem szczęśliwym posiadaczem Singera 31k15 i od kilku miesięcy poszukuję jednej brakującej części. Ma oznaczenie 20060 i służy do prowadzenia nici. Jeśli ktoś posiada takową maszynę i byłby mi w stanie nawet ręcznie odrysować/zwymiarować taką część i podesłać info na maila będę bardzo wdzięczny, bo zakup graniczny z cudem. W załączeniu fotki. Pozdrawiam ![]() |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Można kupić za oceanem z wysyłką do Polski, podaję link http://www.ebay.com/itm/SINGER-31-15-SLACK-THREAD-REGULATOR-20060-/290723354736?hash=item43b0765870
Ps. W Polsce można kupić niesprawną maszynę z przeznaczeniem na części, koszty porównywalne z zakupem nowej części. --- Ostatnio edytowane 2015-09-15 15:44:40 przez bogdan --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki Bogdanie za pomoc. Przyznam, że objąłem inną strategię i udało mi się zakupić wymaganą część.A więc napisałem maile do wielu serwisów maszyn do szycia które ogłaszają się w popularnych portalach ogłoszeniowych i dostałem informację zwrotna od Pana Sławomira Dudika z firmy Kempisty z Warszawy. Część zakupiona zamontowana i maszyna szyje o wiele lepiej
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.