Świeżynek
![]() |
|
No dobra. Uszyłam spódniczkę z koła.
Jest za krótka :P Trudno, na czymś się nauczyć musiałam. Na gumce, z surowym dołem. Chyba oddam siostrze ![]() ![]() + kupiłam silvercresta, więc muszę jego też wypróbować jak najszybciej ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() Muszę szczerze pochwalić. Ja nawet nie ośmieliłam się pomyśleć o uszyciu czegoś dla siebie. Wolę tworzyć moje szyjątka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna! A wzór jaki ładny, mam sentyment do tych zwierząt ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czemu za krótka? Jak mozna oddać spódnicę w której ma się nogi do nieba? ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja stwierdzilam, że są dwa uda - albo się uda albo nie uda za radą mojego ojca.. :P I się udało! Lepiej lub gorzej, ale dałam radę sama zrobić wszystko, pokroić, poszyć, powszywać gumki i calą resztę. Wiec nie ma co się bać.
Taaak, byczki są super! Chyba musze je kupić jeszcze, ale w większej ilości i zrobić drugą, normalnej długości ![]()
Bo nie bawi mnie gdy moje pośladki ogląda pół ulicy za mną :P Do kolana i dłuższe! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wystarczy dodać 8 cm.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No, do tej już nie dodam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A gdzie taki materiał sprzedają ??? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Happy Fabric na facebooku
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.