Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich serdecznie. W końcu znalazłam czas na przywitanie się, bo konto założyłam w prehistorii ![]() Coś o mnie, obecnie mieszkam w Warszawie. Szyję od 17lat, od mniej więcej 3 zarabiam tym na życie. Niedawno zostałam technicznie "naprostowana" i teraz postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum i innych powiązanych tematach. Bo większość z was znam, podczytuje blogi, nawet komentarze piszę, tylko jakoś tak chaotycznie to do tej pory wychodziło. Myślę że niektóre z was też mnie kojarzą. Teraz będzie łatwiej bo w końcu wszędzie będę sobą a nie "gościem". To na zakończenie taka szybka zabawa, kto mnie kojarzy? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hm, a po imieniu można? Fajnie Cię tu widzieć, nawet Ci miałam niedawno mówić, żebyś się tu zapisała.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak najbardziej można, przecież wiesz że ja "ugodowa" bardzo jestem ![]() Aga spójrz na datę rejestracji ![]() Jeszcze nie doszłam jak awatara wstawić, wielkość obrazka mi się nie zgadza, ale to z czasem przyjdzie. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj w warszawskim oddziale! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe przyjęcie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.