Świeżynek
![]() |
|
To rzeczy uszyte już trochę czasu temu. W krótce będę robic lepsze zdjęcia nowych ciuszkow to sie nimi oczywoscie pochwalę
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O rety aż miło popatrzeć! Podoba mi się wszystko ale najbardziej zauroczyła mnie koszula z 2 zdjęcia (prześliczny materiał)! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie szyjesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fiu fiu!
To już, panie tego, wyższa szkoła gotowania na gazie! ![]() Ta letnia sukieneczka - to jest to, co lubią tygrysy... Taka zagadka z tyłu... ![]() No, ale ta suknia z opalizującej tafty - to już dzieło sztuki niemal! Wyobrażam sobie, jak w niej idziesz i nie widać ruchu nóg, tylko tak jakbyś sunęła, niczym rusałka po tafli wodnej o brzasku... Widzę tam jeszcze jakiś szczegół, taka kolejna zagadka, na lewym dole? Ciekawie to wyglądać idzie... ![]() Ostatnie zdjęcie ustylizowane trochę w duchu secesyjnych grafik Alfonsa Muchy - romantyczne dziewczę o zamyślonym, rozmarzonym obliczu, a wokół listowia gmatwanina... Hmmm... trafione w klimat! ![]() JURY głosuje za przejściem do następnego etapu! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.