Stara Gwardia
![]() |
|
Geterki super ![]() Jak do tekstylnego, to tylko z odliczoną kwotą ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję
no właśnie, jest problem bo tam można kartą płacić ![]() poniżej dalsze prace, dziewczyny są mega zadowolone! --- Ostatnio edytowane 2016-01-08 18:57:56 przez kawunia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze Ci idzie, podusiowa ciąg dalszy widzę ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Przypuszczam, że masz na myśli raczej legginsy? Bo getry to takie skarpety bez stóp, ocieplacze na łydkę, czasem nad kolana...
Na pociechę Ci powiem, że mnóstwo ludzi powiela ten błąd, nawet producenci! ![]() A temu, że jest zadowolona - wcale się nie dziwię, bo wyszły ekstra! I to na Silverce uszyłaś? Też mam w planach parę rzeczy ze stretchu i na razie leżą odłogiem, bo właśnie nie miałem pewności, czy Silverką dam radę je uszyć? Skoro się da, to może w końcu się za to wezmę! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
no tak fakt, nazwa zła- ale to właśnie dlatego że wszędzie w sklepach pisze getry, moje dziewczyny też używają tej nazwy
![]() a legginsy uszyłam na Silverce, specjalna igła do stretchu i odpowiednie ustawienie- szyte ściegiem prostym oraz overlokowym ps. dorzuciłam fotki - zrobiłyśmy z córkami mydełka o różnych zapachach i kształtach- a ile było zabawy!!?!!!?! No to dodaję kolejne fotasy. Tunika córki w komplecie z opaskę, czapka starszej córci, spodenki bordowe i opaska ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-01-09 09:00:56 przez kawunia --- --- Ostatnio edytowane 2016-01-17 16:13:57 przez kawunia --- --- Ostatnio edytowane 2016-01-30 18:59:57 przez kawunia --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.