Stały Bywalec
|
|
Dziś efekt końcowy. Myślę, że podobny?
|
|
Poduszka wspaniała. Napisz jakiej ona jest wielkości, skąd miałaś wzór.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Superowa poducha.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję Szkic znalazłam na necie, powiększyłam do wymiarów 60 x 43 cm ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Yhhh no po prostu rewelacja! Świetny efekt końcowy ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Fantastyczna, wielkie brawa!!! ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję, sama się dziwię, że tak fajnie wyszła ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wow, arcydzieło! Szok
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nooo, jakbyś tam odblaski umieściła, to jakby Pan emeryt w nocy się budził, to mógłby pomyśleć że wóz policyjny jedzie na niego hihihi ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
|
|
Normalnie obłęd w kratkę!
Widziałem już tę poduchę na FB, ale w życiu bym nie przypuszczał, że to jest pozszywane z kawałeczków! Byłem przekonany, że to jest namalowane! Tym większe gratulacje! Dzieło! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.