Stały Bywalec
|
|
Dostałam ostatnio zlecenie i postanowiłam podjąć wyzwanie... Co z tego wyrośnie? Jeszcze nie jestem do końca pewna, ale tyle udało mi się stworzyć
|
|
Hohoho no rośnie piękny wóz policyjny! Świetnie Ci idzie, czekam na efekt końcowy. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
łał, ale się napracowałaś ale efekt super. A na co ta aplikacja ma być? na jakiś ciuszek dziecięcy?
Ja też się ostatnio bawiłam w próby ozdabiania odzieży tylko poszłam na łatwiznę i obszyłam wzór kucyka pony na materiale maszyną do szycia a córka wypełniła go farbkami do tkanin. |
|
Stały Bywalec
|
|
Dzięki
Niby ma z tego wyrosnąć poduszka wóz policyjny dla przyszłego emeryta Dziś niestety nie udało mi się skończyć bo inna robota mnie dopadła, ale jutro efekt końcowy. Dziś kolejne zdjęcie tego co udało mi się stworzyć ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Podziwiam... normalnie jak układanie puzzli - tylko te trzeba jeszcze ładnie przyszyć ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję, kocham takie zabawy. Już prawie gotowa, jeszcze tylko wypchać ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna poducha wyszła, wszystko tak starannie naszyte i pięknie napisane - rewelacja!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fantastyczny puzzel czekam na całość - przyszły emeryt będzie zachwycony ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stały Bywalec
|
|
Mam taką nadzieję ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.