Stały Bywalec
![]() |
|
pierwsza ![]() Z przyjemnością nadrabiam zaległości- właśnie skończyłam szyć zasłony, teraz będę kończyć worek na trening.. Pozdrawiam szyjące/ szyjących tej nocy! tutu ________________________________________________________
tutu |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja póki co 3 h prasuję, zaraz zabieram się za oklejanie półki a potem może choć na chwilę siądę do maszyny.
Nie lubię Sylwestra więc z chęcią nadrabiam zaległości w pracach domowych :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Godzinę temu skończyłem (z przerwami od 12.30).
Pomyślałem że wzmocnię się co nieco a tu się okazuje że wszystkie sklepy z trunkami pozamykane ![]() Jak życ ??? Nie stac mię na kupowanie piwa na CPN... ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
|
|
Zapraszam, u mnie coś się znajdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Szycie to nie zwykłe prace domowe, to przyjemność ![]() Odpuszczam dziś sprzątanie i te inne na rzecz tej właśnie radości, tym bardziej,że nie zawsze mam czas.. Owocnej nocki! ________________________________________________________
tutu |
|
Stały Bywalec
|
|
dzięki, wzajemnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak całkiem sucho to nie jest...
Jest jeszcze Wino Gazowane za 12,99 ![]() Ogólnie myślałem że obleję przygotowanie najbardziej meczących (i spowalniających szycie) elementów i detali(kieszenie , patki , rękawy , pagony etc.) - od jutra już tylko najprzyjemniejsza częśc szycia (bo szybko widac efekty) czyli montaż wszystkiego w całośc. ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
A ja to sobie mogę poszyć... jak Młody pójdzie spać czyli od 20 w górę. Ale zwykle i tak jest masa innych rzeczy do roboty i szycie leży. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.