Zaaklimatyzowany
|
|
Cześć
Podobnie jak większość osób przez pewien czas obserwowałam forum, po czym postanowiłam sama napisać. Podoba mi się panująca tutaj atmosfera. Rzadko się spotyka fora, na których uczestnicy nie bluzgają na siebie i nie obrażają się wzajemnie. Może po prostu nasza wspólna pasja łagodzi obyczaje ![]() W dziedzinie szycia jestem amatorem. Sporo nauczyła mnie mama, która również jest samoukiem, ale potrafi stworzyć prawdziwe cuda. Szkoda, że teraz nie ma czasu na szycie. Jestem w trakcie kompletowania zdjęć moich wyrobów, kiedy już coś zbiorę, utworzę stosowny wątek w innym dziale. A szyję na maszynie Singer Stylist 834, na moje potrzeby całkowicie wystarczająca. |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam jak świerzak świerzaka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo się cieszę ![]() ![]()
Fajnie mieć mistrza w domu ![]() Z niecierpliwością czekamy zatem na Twoje dzieła i witamy na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Cybinko. Tutaj nikt na Ciebie nie nabluzga, tego możesz być pewna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy serdecznie! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak na tym forum jest wyjątkowo ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wiem, że jest wyjątkowo. Dlatego się zdecydowałam
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj, Cybinko!
Co do tego, że szycie łagodzi obyczaje i stąd nie ma tu kłótni - hmmm... Bywają, bywają ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
W sumie racja. Czasem trzeba spuścić parę, wtedy atmosfera się oczyszcza.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.