Świeżynek
![]() |
|
Korepetycje z konstrukcji ubioru i szycia-Kraków.
Chcesz dla siebie coś uszyć? Nie wiesz jak się za to zabrać? Oferuję korepetycje z konstrukcji ubioru, które obejmują -konstrukcje odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej podstawowej -modelowanie na płasko -zdejmowanie miar -różnego rodzaju: spodnie, kurtki, płaszcze, spódnice, sukienki, marynarki, bielizna -tworzenie szablonów Zapewniam materiały pomocnicze na czas zajęć: ksero, skalówki, linijki, ekierki, krzywiki, manekin krawiecki Pomagam również w nauce podstaw szycia. Ukończyłam szkołę artystyczną, aktualnie jestem na ostatnim roku projektowania ubioru, oraz kończę kurs szycia i konstrukcji. Jeśli chcesz wykonać wykrój na własną miarę, zapraszam na korepetycje. Zapewniam miłą atmosferę i kawę ![]() Zajęcia trwają 2 godziny. A przy pierwszym spotkaniu pierwsza godzina gratis. 1 godzina -25 zł Więcej szczegółów do uzgodnienia pod nr.tel. 517586872 Proszę dzwonić od 8:00 do 13:00 lub po 21:00 |
|
Świeżynek
![]() |
|
A czy takie lekcje są dostępne tylko w Krakowie?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak tylko w Krakowie. Nie mam innej możliwości. Przez internet wiadomo ze sie nie da za bardzo wiec tylko Kraków
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.