Świeżynek
|
|
Witam serdecznie. Namiętnie poszukuję instrukcji obsługi do maszyny VICTORIA 2016. Może ktoś z tutaj zaglądających osób posiada tą maszynę i może powiedzieć mi coś o niej.
--- Ostatnio edytowane 2016-12-26 16:56:05 przez Susanna --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam również serdecznie,
Poniżej jest link do instrukcji po polsku do innej maszyny, moim zdaniem podobnej. Gdyby cokolwiek było niejasne w instrukcji, proszę pytać. www.galerialucznik.pl/pl/p/file/378de3ded5235b0a397bfc133e2cb830/68-WERONIKA_2008.pdf --- Ostatnio edytowane 2016-05-22 11:41:18 przez Fides --- |
|
Świeżynek
|
|
Maszyna jest prawdopodobnie uszkodzona. Po naciśnięciu pedała silnik się włącza jednak nie rusza igłą. Czy znają państwo jakiś dobry serwis, najlepiej w woj, opolskim?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spróbuj odsunąć trzpień (jeśli nie jest odsunięty), na którym nawijana była szpuleczka bębenka.
|
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję ślicznie za podpowiedź. Wieczorem spróbuje i dam znać czy to coś dalo.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spróbuj po naciśnięciu pedała poruszyć kołem w kierunku do siebie. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję ślicznie za rady. UDAŁO SIĘ!!! Zaczynam przygodę z szyciem... Mam nadzieję, mam nadzieję, że bedziecie mi Państwo towarzyszyć w tej podróży Dziękuję jeszcze raz.
|
Wątek jest zablokowany.