Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej! Rzuciłam się w motyką na słońce i postanowiłam uszyć mojemu lubemu koszulę, na początek coś łatwego (tak myślałam) flanela, ale w kratę :/ Zaszalałam, nie ma co. Krata kratą, ale problem pojawił się przy zamkach z ukosa na przedzie koszuli. Rozszalałam się z nacięciami i nie dosyć, że strasznie się układa, to jeszcze te dziury ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to wypustki lepiej zrob ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
wzdłuż zamka? Chodzi głównie o zakrycie początku i końca zamka ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dobre rozwiązanie, żeby zaoszczędzić sobie pracy. Chłopak pewnie nawet nie zauważyłby różnicy ![]() ja bym tylko wszyła te wstawki między zamek, a warstwę wierzchnią. Bardziej elegancko by było. --- Ostatnio edytowane 2016-06-21 01:06:30 przez kaś --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trójkąty np. z kawałeczków skóry, takie jak w stylizowanych kowbojskich koszulkach. Miejsce wykonania jakiejkolwiek kieszeni ciętej warto podkleić fizeliną.
Tak jak tutaj: http://www.marshal.tfirma.pl/syspir/86-300f028/Sklep/produkty/11338.jpeg --- Ostatnio edytowane 2016-05-29 18:09:43 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozwikłałam zagadkę! : D
"Miejsce wykonania jakiejkolwiek kieszeni ciętej warto podkleić fizeliną/flizeliną". |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj, przepraszam, to wszystko przez pisanie na telefonie, w tak zwanym międzyczasie. Już się poprawiłam. --- Ostatnio edytowane 2016-05-29 17:25:36 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znam ból automatycznego słownika, podmienia słowa, ale ułatwia bardzo życie.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super dziękuje Wam bardzo za podpowiedzi. Na pewno pokaże efekt końcowy ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.