Wersja do druku

Świeżynek
Witam mam taką sukienke w rozmiarze 42, chciałabym sie zapytać czy dałoby rade przerobić ją na rozmiar 36?

Załączniki
Stara Gwardia
mozesz poprobowac, ale czy podkroje pach nie beda za duze?JEst to dosc prosty fason, pofastryguj i zobacz jak lezy.

--- Ostatnio edytowane 2016-06-08 09:29:51 przez flower ---
Stały Bywalec
Moim zdaniem aby otrzymać dobry efekt to trzeba spruć przynajmniej boki i ramiona . Dopasować na figurze szpilkami i zszyć od nowa.

Pozdrawiam :)
Świeżynek
Witam! Dopiero, co sie zarejestrowalam i nie chcialam zakladac nowego watku, jako ze problem mam ten sam- zmniejszenie sukienki! Nie powinien to byc problem, potrzebuje jedynie nieco ja zwezic (mam nadzieje jeszcze troche kilogramow zgubic!) oraz skrocic. Jak myslicie, czy nadal bedzie dobrze wygladac? Gora i podszewka to bawelna, dol to wiskoza. Zdaje sie, ze bede musiala zwezac wszystkie czesci..? Bedzie to moja sukienka slubna :) A slub juz za dwa miesiace w Grecji... Stad tez drugie pytanie- co byscie drogie doswiadczone krawcowe doradzily w sprawie dodatkow; mam na mysli co doszyc/naszyc na ten kawalek, gdzie jest gumka-czy np. dokleic na goracy klej perelki albo przypiac jakas broszke jak na zdjeciu czy tez naszyc jakies sztuczne kwiatki (na styl stokrotek lub roz...)? Zupelne obszycie topu koronka czy dzianina niestety odpada z uwagi na stosunkowo spory biust... Bardzo Prosze o rady :) Z gory ogromnie dziekuje! :buzki:

--- Ostatnio edytowane 2016-07-14 21:35:45 przez Marcia7777 ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.