Wersja do druku

Świeżynek
Witam

Jestem na etapie założenia własnej działalności poświęconej szyciu odzieży. Zwracam się z zapytaniem czy maszyny przemysłowe firmy texi są godne polecenia? Czy opłaca się dopłacać za obieg zamknięty czy centralny też jest w porządku? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Pogromca spamerów
a w ogole pojecie o szyciu masz?
Świeżynek
Pytaniem na pytanie? Bardzo inteligentnie. Poczułeś sie lepiej zakompleksiony człowieku? Nie wszyscy muszą znać sie na maszynach zeby dobrze szyć... Dotychczas szyłam na maszynie domowej wiec nie znam sie ma przemysłowych a potrzebuje przyspieszyć prace ... Czy ktoś inny moze pomoc?
Stara Gwardia
a w ogole pojecie o szyciu masz?
Pytanie, jak każde inne. Nic w nim obraźliwego nie ma. Czasem zdarzają się po prostu osoby, które chcą zakładać wielkie biznesy szyciowe nie mając zielonego pojęcia o szyciu. Myślę że nie chodziło tu o to by Ci w jakiś sposób dogryźć czy obrazić, Alinko ;)
Myślę że to pytanie miało na celu dobór odpowiedniej porady dla Ciebie :)
Stara Gwardia
Musimy wiedzieć jakie chcesz maszyny . Stębnówka ,owerlok, renderówka?
Polecam stębnówki z automatyką ,,Jack'' SHIRLEY 2 a ostatnio słyszałem o najnowszym modelu Jack A4.
Owerloków ,,Jack'' nie polecam, tylko ,,Juki'',Renderówka może być np. Kansai Special.
Świeżynek
Oczywiście chcę stębnówkę , owerlok oraz podszywarkę. Firma Texi zaproponowała mi dobre ceny na stronie strima i zastanawiam się czy jakościowo to jest dobry sprzęt.
Pogromca spamerów
na jakiej podstawie twierdzisz, ze jestem zakompleksiona????????
nie pytalam, czy znasz sie na maszynach, tylko czy masz pojecie o szyciu, a to dwie rozne sprawy
chcialam tylko pomoc ale widze, ze nie warto
Stara Gwardia
Czasem dobra cena nie idzie w parze z jakością . Nie zna maszyn Texi więc nic nie powiem .Pytanie o jakiej podszywarce mowa ,chodzi o model.
Stara Gwardia
Czasem dobra cena nie idzie w parze z jakością . Nie znam maszyn Texi więc nic nie powiem .Pytanie o jakiej podszywarce mowa ,chodzi o model.

--- Ostatnio edytowane 2016-06-15 20:30:57 przez myszek67 ---

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.