Świeżynek
![]() |
2016-11-02 21:24:51 proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
witam
Zaczynam przygodę z tym forum od prośby, gdyż uśmierciłem overloka 14sh754, którego nabyłem bez gwarancji - niestety ![]() Może ktoś się orientuje jak nazywa się część z dołączonych zdjęć. Na drugim zdjęciu trzymam wyłamaną blaszkę w jej oryginalnym miejscu. Proszę o jakiekolwiek sugestie bo nie umiem się dogadać z serwisem przez telefon nie znając nazwy ani nr katalogowego. wspomnianej części. dziękuję i pozdrawiam |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2016-11-03 10:41:44 Re: proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
Może wyślij maila ze zdjęciem do serwisu Arka AGD - oni zdaje się wciąż serwisują Singery.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
2016-11-03 11:14:48 Re: proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
dzięki za podpowiedź ale już wysłałem,
jak na razie nic nie odpowiedzieli więc szukam wszędzie gdzie to tylko możliwe pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
2016-11-03 11:24:48 Re: proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
Witaj,
Zajrzałam tu i tam. Zajrzyj na tę stronę. Na rysunku część 40 - Needle guard (front) for overedge needle - Parts #: 550432 czyli wg tłumacza google: "Osłona igły (przód) overedge igły" numer 550432. Dodałam zdjęcie: Na zdjęciu ta osłona ma numer 1. Numerem 2 oznaczyłam osłonę igły (tył). Pomiędzy osłonami widać igły : ) I proszę napisać, jak się wyłamuję tę część. Chciałabym uniknąć takiej awarii. Pozdrawiam Fides |
|
Świeżynek
![]() |
2016-11-03 13:20:46 Re: proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
Fides wielkie dzięki to jest dla mnie duży krok do przodu - idę dalej tym tropem
![]() ![]() a tak poważnie to nie mam pojęcia krachło i już podejrzewam ze igła po skrzywieniu zrobiła swoje jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
2016-11-03 23:03:26 Re: proszę o pomoc w identyfikacji nazwy lub nr katalogowego części do owerlok singer 14sh754
|
(Cały dzień miałam problem z dostępem do sieci, dopiero teraz widzę, że link otwiera się nie na konkretnym rysunku).
Na ww. stronie rysunek ma tytuł "Knife Assy", po jego otwarciu wyświetla się lista z opisem części. Powodzenia ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.