Świeżynek
![]() |
|
Tak w temacie szycia otworze luźną dyskusje na według mnie dosyc interesujący temat.
Co użytkowniczki forum sądzą na temat haftowania własnego ciała? Temat dosyc modny w internecie. Wiele nastolatek i nastolatków próbuje tego rodzaju sztuki na własnych ciałach, głownie dłoniach. Moda ta została głownie rozprzestrzeniona z powodu znanej japońskiej mangi, w której cechą charakterystyczną jednego z bohaterów było to, że wyszywał sobie skóre. Dodaje zdjecia, które pokazują jak to mniej wiecej wygląda. Zdjęcia zaczerpnięte z internetu. --- Ostatnio edytowane 2016-11-25 16:20:18 przez yoake --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Czego to ludzie nie wymyślą żeby tylko się wyróżnić. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwszy raz słyszę/widzę coś takiego.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Okropne, to takie estetyczne samookaleczanie się
![]() Wybacz, to moje zdanie. |
|
Administrator
![]() |
|
Nie podoba mi się i jak jeszcze pomyślę, jak łatwo zahaczyć o taką nitkę i wyrwać ją spod skóry to aż mnie ciary przechodzą brrr... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Szczerze, wygląda to obrzydliwie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Okropieństwo.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.