Świeżynek
![]() |
|
Witam Was,
Jestem początkująca w temacie szycia overlockiem. Dostałam Singera 14T968DC i potrzebuję instrukcji po polsku. Czy ktoś z Was już gdzieś taką znalazł - mam po angielsku, jednak są niewielkie kłopoty z tłumaczeniem ![]() Czy możecie mi polecić sklep, w którym mogę dokupić stopki dodatkowe do tego overlocka? Mam tylko podstawową stopkę. Już w niejednym sklepie pytałam i każdy powtarza to samo, jak mantrę: "nie mamy w ofercie". Może są jakieś zamienniki/uniwersalne, które również pasują. Ktoś z Was już może przerabiał ten temat? Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam El_kar,
Mam instrukcję po polsku, w wiadomości prywatnej przesłałam link do pobrania. Pozdrawiam Fides |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam Fides,
bardzo Ci dziękuję za pomoc ![]() Pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
Fides możesz przesłać tez do mnie? Opublikowałabym na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie każdy wie, że na forum ekrawiectwo.net znajduje się dział z instrukcjami do pobrania (nawet wyszukiwarka kieruje do tego wątku, a tu klops, bo instrukcji nie ma). A ona jest - w innym miejscu na forum. Susanna opublikowała instrukcję tutaj.
--- Ostatnio edytowane 2017-03-07 09:09:27 przez Fides --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.