Świeżynek
![]() |
|
Jaki według was prezent dla dziecka będzie odpowiedni? Widziałam ostatnio ciekawą ofertę klocków lego. Mają tutaj klocki dla dzieci w każdym wieku, myślicie, że taki prezent to dobry pomysł?
--- Ostatnio edytowane 2017-02-06 13:42:56 przez klaudynka --- --- Ostatnio edytowane 2017-02-07 14:10:28 przez Susanna --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Absolutnie nie!
Najlepszymi prezentami dla dzieci są te ręcznie wykonane, kocyki, czapeczki, haftowane podusie, ubranka, stroje karnawałowe. Jeśli klocki to tylko drewniane-własnoręcznie wystrugane i pomalowane naturalnymi barwnikami, z borówek, buraków, cebuli, trawy i innych naturalnych substancji. No i oczywiście wełnę na dziergatki przędziemy same z wełny od owiec sąsiada, a tkaniny na uszytki wytwarzamy na domowych krosnach z włókien bawełny z własnych ekologicznych plantacji. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie chcę nikogo obrażać, ale nie rozumiem ludzi, którzy rejestrują się na forum krawieckie i zadają pytanie zupełnie z innego worka.
|
|
Administrator
![]() |
|
Być może chcą zrobić reklamę firmie produkującej klocki a im więcej odnośników o danym produkcie w różnych miejscach w sieci tym pozycjonowanie wzrasta. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klocki Lego pasują do każdego wątku
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kilka tygodni temu byłem z synem na darmoeych zajęciach z szycia i zrobiliśmy maskotkę kota. projekt i wykonanie w mniej niz 2 godziny. Wyszło tak sobie, ale szczęście syna trwa do dziś.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zależy od wieku dziecka. JA preferuję gry planszowe, bo są fajną pamiątką, ale również bardzo rozwijają. Poza tym dziecko może grać w nie ze swoimi rówieśnikami, ale także z rodzeństwem czy cała rodziną.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KotFilemon
2017-02-07 14:00:51 Nie chcę nikogo obrażać, ale nie rozumiem ludzi, którzy rejestrują się na forum krawieckie i zadają pytanie zupełnie z innego worka. KocieFilemonie, ja nie rozumiem również tych ludzi którzy w swoim pierwszym poście spamują. Bo chyba wpis @klientkaja jest spamem, nieprawdaż ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.