Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przeryłam forum wzdłuż i wszerz, ale akurat tego tematu nie znalazłam. Będziecie tak miłe i pokażecie co udało wam się uszyć z resztek materiałów zalegających po większych projektach? Łaciate sukienki? Patchworkowe bluzy? Maskotki? Narzuty?
Myślę, że fajnie będzie mieć zbiorczy temat dla resztek, bo ich nadmiar to chyba problem każdej szyjącej osoby ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z resztek produkuję patchworkowe poduszki(pokazywałam w moim wątku) z dresówki portaski dla młodego-każda część inny kolor, sukienki też się zdarzają. Z kawałków za małych na jakiś konkretny element np przodzik czy boczek robię kieszonki, patki, jakieś inne wstawki, rękawiczki, czapki, ubranka dla lalek
Wszystkie rzeczy na zdjęciach są z resztek ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Te mitenki są niesamowicie piękne! <3
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje czy mego dziecięcia?
Też sobie takie spraw ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Te czarne z haftem, to póki co zdecydowanie nie mój poziom
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne rzeczy poszylas, mitenki mistrzostwo, a jakie kreacje dla lalek sa cudne!
|
|
Administrator
![]() |
|
Z resztek powstała narzuta na łóżko, poduszka, proporczyki i cienka kołderka na lato dla syna oraz np. ostatni uszytek - osłonka korekcyjna na okulary ![]() Reszki wiele mogą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, Twoje dziela to czysta perfekcja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Resztki mają to do siebie że jakoś dziwnie się mnożą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-05-21 12:23:45 przez jakłucznik --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj...a ile czasu szyje sie taki patchwork, kazdy kawalek osobno i potem razem? naprawde podziwiam, macie ogromne poklady cierpliwosci i konsekwencji..
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.