Stara Gwardia
![]() |
|
potrzebuje pomoc, kupiła taki zestaw i dostałam wszystko razem wymieszane, nie mam pojęcia jak to poskładać. Helpunkuu proszę ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Z taką nie miałam do czynienia ale żeby prosto Ci wytłumaczyć zasadę: te duże krążki które mają dziurki na wylot są do wkręcenia do górnej części tej ruchomej części w urządzeniu, również duże należy umieścić na dolnej części napownicy . Dopiero do nich należy wkręć lub włożyć matryce do nap.Na pewno wiesz że każda napa składa się z 4-ech części ale to zależy od producenta(na fotce widzę 3 różne części), dwie górne i dwie dolne. Lepsze zdjęcia by się przydały aby bardziej dokładnie Ci pomóc,różni producenci mają swoje systemy i trzeba organoleptycznie obadać żeby to poskładać.
Ewentualnie jak masz nazwę producenta to możesz skontaktować się z przedstawicielem w Polsce i prosić o pomoc. |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Zdjęcie nie pozwala na określenie systemu mocowania końcówek, a z taką napownicą nie spotkałem się, w mojej górną końcówkę wkręca się, dolną wkłada w otwór i unieruchamia dokręcając z boku śrubką. Końcówki widoczne na ostatnim zdjęciu w większości służą do wycinania otworów i zagniatania oczek - spore rozmiary. Dwie czarne końcówki leżące obok siebie (na dole zdjęcia) służą do zagniatania nitów, nie da się ocenić ze zdjęcia do czego służą dwie końcówki z białymi plastykowymi nakładkami.
--- Ostatnio edytowane 2017-03-16 15:19:45 przez bogdan --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Białe końcówki wg.mnie to górne koncówki do springów.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Białe końcówki wg.mnie to górne koncówki do springów.
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Podejrzewałem że są do springów, sam mam takie, ale podobne są również do oczek o małych rozmiarach. Przy w/w jakości zdjęć można tylko gdybać.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za odzew, jutro zrobie nowe zdjęcia. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam dla Was tym razem lepsze zdjęcia ![]() moje dzieciątko 3 letnie wymieszało mi wszystkie elementy i brak mi już sił do tego ustrojstwa ![]() Liczę na Was <3 pierwsze i drugie zdjęcie to coś z elenentem ruchomym w środku, mam nadzieję, że widać na foto 3 i 4 to elementy pasujące do nap, które dostałam w zestawie tylko nie znalazłam elementów górnych pasujących do nich ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i kolejne zdjęcia nie ma pojęcia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poddaje się, dzisiaj przyszedł zestaw KAM z plastikowymi napami, jest świetny ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.