Wersja do druku

Zaaklimatyzowany
Hej!
Postanowilem powalczyc z nowym projektem. Chce uszyc lekka sukienke na lato. Mam delikatny i lekki dzersejowy material ale zastanawiam sie czy dobrze by bylo i czy generalnie wszywa sie pod takie cos podszewke? Popelniam wielki blad i bede za to sie smazyc w piekle, ze w ogole pomyslalem o tym przy takim materiale? ;)

Załączam zdjęcie wykrojonego materiału. Czy Wy byście tutaj wszyły podszewkę czy jednak można zostawić tak jak jest?

Dzieki i pozdrawiam:)

--- Ostatnio edytowane 2017-05-27 16:19:50 przez WiewWiew ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Zostawiłabym bez podszewki
Stara Gwardia
WiewWiew, ja najpierw sprawdziłabym czy za bardzo nie prześwieca - piszesz że to delikatny i lekki dżersej więc może jest prześwitujący. Jeśli nie prześwieca to szyłabym bez podszewki, po co na lato jeszcze jedna warstwa materiału? A piekło na pewno Cię ominie - na odległość czuję że jesteś dobrym, sympatycznym i porządnym człowiekiem:):):)
Zaaklimatyzowany
Dziękuję Jakłucznik :)
Tyle pomysłów a tak mało czasu na wszystko :( stwierdzilem, że żeby zrealizować w najblizszym czasie coś prostszego to uszyje bluzkę "Hiszpanke" - tak się chyba to nazywa ;)

W pracy trochę się nudzę więc zrobiłem poglądowy szkic żeby wiedzieć jak zaprojektować wykrój potem ;)

--- Ostatnio edytowane 2017-06-01 13:28:21 przez WiewWiew ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Glowa pelna pomyslow i zapalu..szkicuj, ja tez mam zeszyt i rysuje zeby nie zapomniec...
Stara Gwardia
Dziękuję Jakłucznik :)
Tyle pomysłów a tak mało czasu na wszystko :( stwierdzilem, że żeby zrealizować w najblizszym czasie coś prostszego to uszyje bluzkę "Hiszpanke" - tak się chyba to nazywa ;
W pracy trochę się nudzę więc zrobiłem poglądowy szkic żeby wiedzieć jak zaprojektować wykrój potem ;)
--- Ostatnio edytowane 2017-06-01 13:28:21 przez WiewWiew ---
Fajną masz pracę:):) Tylko nie okazuj swojego znudzenia bo szefowie tego nie lubią, oj nie lubią:):)A właściwie to mógłbyś zająć się projektowaniem ubiorów, to by Cię na pewno nie nudziło.

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.