Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej!
Postanowilem powalczyc z nowym projektem. Chce uszyc lekka sukienke na lato. Mam delikatny i lekki dzersejowy material ale zastanawiam sie czy dobrze by bylo i czy generalnie wszywa sie pod takie cos podszewke? Popelniam wielki blad i bede za to sie smazyc w piekle, ze w ogole pomyslalem o tym przy takim materiale? ![]() Załączam zdjęcie wykrojonego materiału. Czy Wy byście tutaj wszyły podszewkę czy jednak można zostawić tak jak jest? Dzieki i pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-05-27 16:19:50 przez WiewWiew --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zostawiłabym bez podszewki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WiewWiew, ja najpierw sprawdziłabym czy za bardzo nie prześwieca - piszesz że to delikatny i lekki dżersej więc może jest prześwitujący. Jeśli nie prześwieca to szyłabym bez podszewki, po co na lato jeszcze jedna warstwa materiału? A piekło na pewno Cię ominie - na odległość czuję że jesteś dobrym, sympatycznym i porządnym człowiekiem
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Jakłucznik
![]() Tyle pomysłów a tak mało czasu na wszystko ![]() ![]() W pracy trochę się nudzę więc zrobiłem poglądowy szkic żeby wiedzieć jak zaprojektować wykrój potem ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-06-01 13:28:21 przez WiewWiew --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Glowa pelna pomyslow i zapalu..szkicuj, ja tez mam zeszyt i rysuje zeby nie zapomniec...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajną masz pracę
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.