Stara Gwardia
![]() |
|
A nie nie, nic się nie tłumacz, zdjęcia są super i to się bardzo chwali ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Uszyłam dziś spódniczkę dla córki. Nie podoba jej się....ehhhh.... Córka przeżywa teraz miłość do różów, serduszek i wszelkich błyszczących elementów odzieży. Chciałam aby miała coś "normalnego" na wyjazd na urlop nad morze ale chyba będzie jednak różowo-cekiniastą nadmorską małą damą....cóż... jej kuzynka na pewno się ucieszy z prezentu...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastyczna spódniczka, ja rozumiem dziecięcą miłość do różowych tiulowych ale przyjdzie pora na coś innego. Dla kuzynki trzeba uszyć drugą
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna spodniczka...moze corka jeszcze jeszcze chce byc ksiezniczka, to tiule i blyskotki sa jednak konieczne....
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
śliczna spódniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Dzieki za słowa uznania. Muszę jeszcze uszyć coś do przedszkola na kolejny rok dla córki i już się boję
![]() |
|
Świeżynek
|
|
Jako, że uświadomiłam sobie, że jedziemy nad morze a to już będzie wrzesień....uszyłam młodemu czapkę bo ta z zeszłego roku już jest za ciasna. No i tu niespodzianki nie było. Młodemu wszystko jedno. Żadnych wymagań..... kochani chłopcy
![]() Czapka dwustronna choć wcale nie gruba. Obie strony z lekkiego jerseyu bawełnianego. Oczywiście z imieniem bo to od razu do przedszkola po powrocie. |
|
Administrator
![]() |
|
Jej jakie fajne ciuszki dla laleczki! Normalnie możesz spokojnie szyć na prawdziwe dzieci ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Ale się rozleniwiłam na urlopie.... Nic mi się nie chce... Synek pokochał swoją czapkę i dzisiaj mimo słońca i ciepła nosił ją w przedszkolu
![]() ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Aha, uszyte z dresówki... kocham dresówki...
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.